x

Taxaer vil blokere MTV-show

Taxaer vil blokere MTV-show

Oven i den heftige debat om MTV EMA-showets nøje udvælgelse af deltagere til ”folkefesten” på Rådhuspladsen i København 2. november har showet nu fået et nyt problem. Metro Express kan i dag fortælle, at en række københavnske taxachauffører truer med at blokere for stjernerne, hvis de lader sig transportere rundt i limousiner kørt af ikke-professionelle chauffører uden erhvervskørekort.

MTV har nemlig angiveligt fået dispensation af Københavns kommune til at lade stjernerne blive fragtet rundt af ikke-organiserede chauffører, og det har fået taxachaufførerne til at reagere. ”Det rager mig, hvilke store stjerner der kommer til København. De skal bare ikke ødelægge mit levebrød”, siger Jørgen Egemarke, bestyrelsesmedlem i Hyrevognschaufførernes Landsklub til Metro Express og truer videre med at blokere ”lige fra lufthavnen til Rådhuspladsen og Bella Centeret”.

MTV Danmarks chef, Casper Bengtson siger dog til Metro Express, at han er overbevist om, at MTV og chaufførerne vil kunne finde en fælles løsning inden showet torsdag.

MTV EMA-hjemmesiden


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA