x

De amerikanske præsidenter gæster Danmark

De amerikanske præsidenter gæster Danmark

Efter fem års koncertpause fra Danmark melder The President Of The United States Of America, at de atter er at finde på en dansk scene, når de spiller op til fest i Lille Vega onsdag den 23. juli.

Den amerikanske trio har ellers haft en stærk dansk tradition tidligere og optrådt både på Smukfest og Skive Festivals hovedscener. Sidst de gæstede Danmark var i 2009, hvor de gav en veloplagt koncert på Posten i Odense. GAFFAs Kristoffer Kræn var nede med præsidenterne og deres spøjse sceneshow. Han kvitterede henrykt med fem ud af seks stjerner og skrev:

"PUSA var et freakshow med en overlegen levering af deres både nyeste og gamle numre. Lydbilledet har ikke ændret sig markant siden deres debutalbum i midten af halvfemserne, og det gjorde koncerten en anelse triviel. Men det er det eneste, der er at klandre et veloplagt band, der spiller musik bedre end de fleste."

Trioen er mest kendt for deres selvbetitlede debutalbum fra 1995, der solgte over 4,5 millioner eksemplarer, og indeholdt smash-hits som "Lump" og "Peaches". Stilen er, hvad man kan betegne som "joy-pop", og bandet har velsagtens defineret deres helt egen stil, der blander voldspop, tempo, melodi, tightness og fuldstændig exceptionel publikumsinteraktion.

The Presidents Of The United States er netop nu aktuelle med deres sjette fuldlængde album, "Kudos to You!", som udkom 14. februar i år. 

Billetsalget starter fredag den 4. april klokken 10.00, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk.

Se den morsomme musikvideo til 90'er-hittet "Peaches" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA