x

Oppenheimer åbner for ansøgninger

Oppenheimer åbner for ansøgninger

Upcomingfestivalen Oppenheimer bliver i år afholdt d. 19. september på spillestedet Radar ved Godsbanen i Aarhus. Festivalen har netop åbnet for bandansøgninger, og der kan søges frem til d. 1. maj.

Oppenheimer bliver i år afholdt for 15. gang, og festivalen er nu klar til at åbne for bandansøgninger. Sidste års Oppenheimer markerede et markant skift, hvor festivalen blev til et aftenarrangement med fire bands samt et stort hovednavn. Det koncept har man valgt at gentage i år.

- Sidste års Oppenheimer var en stor succes. Koncerterne blev spillet for fulde huse på Radar, som vi igen i år er rigtig glade for at samarbejde med. Lige nu glæder vi os bare til at modtage en masse ansøgninger fyldt med god musik fra talentfulde kunstnere, udtaler den nye formand for Oppenheimer, Nikolaj Lauszus.

Oppenheimers ubetingede fokus ligger på talentudviklingen i dansk musik. Siden år 2000 har festivalen været med til at præsentere og sætte fokus på de mange talentfulde kunstnere, der befinder sig rundt omkring i landet. Man har mulighed for at møde de folk i branchen, som kan hjælpe én videre i karrieren. Tidligere har nu veletablerede bands som Duné, Ginger Ninja og The Blue Van spillet på Oppenheimer.

Hvem, der skal spille på årets festival, bliver ene og alene besluttet af en yderst musikkyndig jury, der i år består af producer Chief 1, John Fogde fra NorthSide Festival, Ole Rosenstand Svidt fra GAFFA, Malthe Erbs fra PDH Music, spillestedsleder på KulisseLageret Jeppe Bygvraa Vind samt Kim Bisgaard fra Godsbanen i Aarhus.

Sidste års hovednavn på Oppenheimer var Ukendt Kunstner (billedet). Hvem der i år skal afslutte festivalen, vil blive annonceret i løbet af sommeren.

Der er ansøgingsfrist den 1. maj, og yderligere informationer om ansøgningsproces- og skema kan findes her.

Se Dúné med sangen "All That I Have" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA