x

Frank Ziyanak hjælper børnene

Frank Ziyanak hjælper børnene

Den morsomme musiker, kunstner og skuespiller Frank Ziyanak har i sin opvækst selv prøvet at være anbragt hos en aflastningsfamilie. Det har præget ham, så i forbindelse med udgivelsen af 2. singlen "Gør Det For Dine Børn" fra hans kommende plade "Familie Før Musik Før Penge", der er sat til at udkomme den 14. april, har han i samarbejde med Børnehjælpsdagen og det lille spillested Zeppelin på Vesterbro sat en koncert op, hvor alle indtægter fra entréen vil blive givet til alle de børn og unge, som Børnehjælpsdagen gør en forskel for. Det sker den 11. april klokken 21.

I Danmark er der 15.000 anbragte børn og unge, og sådan som situationen er nu, er det tal vokset med syv, når dagen er omme. Disse børn oplever mange udfordringer i et urimeligt omfang sammenlignet med deres jævnaldrende - nogle af disse ting kan være lavt selvværd, manglende netværk, social fobi eller ringe tro på fremtiden.

Børnehjælpsdagen gør hver dag en aktiv forskel for disse børn i form af over 250 arrangementer årligt, hvor man forsøger at give børnene positive oplevelser, såsom muligheden for at deltage i julefester og få en julegave, når højtiden nærmer sig og forsyne anbragte børn med en computer. Derudover opfylder de årligt 50 børns drømme, hvad enten det er i form af en rejse, en oplevelse eller andet, børnene ikke har mulighed for at opleve eller få.

Frank Ziyanak har ud over en solokarriere gjort sig bemærket i blandt andet Death To Frank Ziyanak og The Wong Boys. Med sidstnævnte i mente kunne man godt forvente, Ziyanak måske er med på spøgen, men man ved selvfølgelig aldrig.

Vil du hjælpe Ziyanak med at støtte børnene, skal du møde op på nyligt åbnede Zeppelin den 11. april klokken 21.

Se Frank Ziyanak spille "Frank Var Her" .. Her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA