x

Courtney Love gendanner Hole

Courtney Love gendanner Hole

I årene efter ægtefællen Kurt Cobains selvmord i '94  fejrede Courtney Love nogen succes med sin gruppe Hole - kulminerende i albummet "Celebrity Skin" i 1998. Samme år forlod trommeslageren Patty Schemel gruppen, og året efter skred også bassisten Melissa Auf der Mauer og indtrådte i stedet i Smashing Pumpkins.

I efteråret 2010 kunne Hole så (gen)opleves på Bumbershoot Festival i hjembyen Seattle, og nu har den skandaleombruste sangerinde og hendes musikalske makkere så varslet en egentlig gendannelse og en ny single, som har fået titlen "Wedding Day." Udgivelsen følges op af en række koncerter i England i maj.

"Jeg begyndte at spille med Patty, Melissa og Eric (Erlandson, guitarist, red.), bare for at se, hvordan det var. Vi har spillet tre-fire gange den seneste uge," fortæller Love til Rolling Stone. 

Hole indleder deres lille britiske turné med to aftner i Londons Shephers Bush Empire den 11. og 12. maj. GAFFAs udsendte var iøvrigt til stede ved Holes hjemkomst-koncert i Seattle i 2010, og skrev blandt andet hjem om Love: "Hendes vokal er bedre end nogensinde, og hun ser ud til at være i fin fysisk form."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA