Ny ep fra Medina

Ny ep fra Medina

For tiden høster hun succes med singlen "Jalousi" og livepladen "Tæt på - live", og i aftes (3. april, red.) optrådte Medina ved prisuddelings-showet Zulu Awards på Østre Gasværk i København. Her fremførte hun det nye nummer "Strip Pt. 1" sammen med kollegaen Kidd, og efter fremførelsen annoncerede sangerinden, at hun er klar med en hel ep meds seks nye, dansksprogede sange.
 
Udspillet har fået titlen "Arrogant" og lægger sig med sine dansksprogede tekster i forlængelse af den store kommercielle succes med albummet "For altid" fra 2011. Den nye ep kan erhverves på iTunes allerede nu og byder på gæsteoptrædener med blandt andre Gilli, Xander, Højer Øye og førnævnte Kidd.
 
På producersiden har sangerinden fået hjælp af Pitchshifters, som også stod bag det aktuelle hit "Jalousi," og i en pressemeddelelse udtaler Medina om "Arrogant:"
 
"Jeg har meget længe gået med de her numre, som jeg har lavet med en række Danmarks fedeste og dygtigste rappere og hiphop-artister. Alt har været holdt hemmeligt i alt for lang tid, men nu er numrene på "Arrogant" endelig ude. Jeg har sluppet alle tøjlerne, og i bedste arrogante stil lukker jeg danskerne ind i et helt andet Medina-univers, hvor censuren absolut ikke er velkommen."
 
Du kan købe "Arrogant" lige her.    
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA