x

Hør Get Your Guns debutalbum nu

Hør Get Your Guns debutalbum nu

Det ulmer i det mørke Nordjylland, nærmere bestemt i den aalborgensiske undergrund. Den 11. april udkommer debutalbummet "The Worrying Kind" fra de lokale mørkemænd, Get Your Gun. Du kan dog allerede nu få en forsmag på trioens dystre rockalbum her nogle dage forud for udgivelsen.

"The Worrying Kind" er allerede blevet udgivet i Tallinn i Estland, som gruppen besøgte i marts som en del af Tallinn Music Week. Her spillede Get Your Gun en allerede meget omtalt showcase og udgav albummet i deres "andet hjem". GAFFAs Anine Fuglesang var på pletten og overværede Get Your Guns showcase. Hun skrev: 

"Med en indlevelse, der hurtigt gav ham sved på panden, gav forsanger og guitarist Andreas Westmark den gas foran et nysgerrigt publikum, der med tre sange fik en smagsprøve på bandets dystre rock, slæbende rytmer og nordiske melankoli."

Get Your Gun blev dannet i 2008 af brødrene Andreas og Simon Westmark samt Søren Nørgaard. De har tidligere udgivet en 7"-single (Death Rattle/Ghost of Scandinavia, 2011), "EP" i 2012 og medvirket på førsteudgaven af Reverb Conspiracys compilationserie. De har fået god airplay på DR P6 Beat med singlerne "Ghost of Scandinavia" og "Staying For A While". Derudover har de været aktive på turné i både Danmark, Sverige, Norge, Belgien, Estland, Rusland og spillet på festivaler som Tallinn Music Week, Blue Spot Festival, Rencontres Trans Musicales og Reeperbahn Festival. I år står blandt andet også Roskilde Festival og Offspring Festival i Tivoli på programmet. 

"The Worrying Kind" er et eksempel på et efterhånden moderne fænomen i musikverdenen: Crowdfunding. Det er simpelthen fans, der har betalt for Get Your Guns tid i Aarhus Lydstudie, hvor albummet er indspillet. Det må siges at være et godt tegn for bandet så tidligt i deres karriere at kunne regne med den slags fanstøtte.

"The Worrying Kind" udkommer den 11. april både som cd og vinyl. Hør den her forneden i WiMP med det samme:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA