x

Se eksklusiv Cobain-dokumentar

Se eksklusiv Cobain-dokumentar

Vodka? Jeg elsker vodka" ">"Vodka? Jeg elsker vodka". Sådan svarer Kurt Cobain, da han bliver spurgt om, hvordan det er at være far, i en video, som GAFFA har fået eksklusiv adgang til.

Kurt Cobain døde den 5. april 1994, men det var ikke før tre dage senere, at nyheden om hans død blev kendt. GAFFA har fået eksklusiv adgang til en dokumentar, først udsendt på amerikansk tv kort efter Cobains selvmord.

Der er ikke til at komme uden om, at Nirvana har cementeret sig som et af ​​de absolut vigtigste rockbands nogensinde, og musiklivet i dag ville se meget anderledes uden deres tre album og Kurt Cobains fremmedgjorte tekster.

Utallige bøger, film, dokumentarfilm og coverversioner er blevet lavet på baggrund af Seattle-bandets korte karriere, fra det indsigtsfulde (den ultimative Kurt Cobain-biografi "Heavier than Heaven" af Charles R. Cross), over det spekulative (dokumentarfilmen "Kurt & Courtney") til det forfærdelige (Take Thats fortolkning af "Smells Like Teen Spirit"). Det blev tidligere i dag også offentliggjort, at en ny dokumentarfilm er på vej, med titlen "Soaked in Bleach".

Når alt kommer til alt, er det måske bedst bare at læne sig tilbage, finde "Bleach", "Nevermind", "In Utero" og ikke mindst "MTV Unplugged" frem (plus, hvis du har tid, "Incesticide" og "From The Muddy Banks of the Wishkah") og minde sig selv om Nirvana storhed.

.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA