x

De Eneste To er i studiet – se billederne

De Eneste To er i studiet – se billederne

Peter Sommer afslørede i et interview i oktober sidste år, at De Eneste To arbejdede på et nyt album som opfølger til deres duo-debut fra 2010. "Vi er ved at prøve at få det rammet ind. Vi sidder og sender en masse skitser og løse idéer frem og tilbage på mail. Og så mødes vi en gang om måneden og prøver tingene af. Vi er ikke så langt endnu," sagde han på daværende tidspunkt. Nu forekommer der at være sket et skred i processen, da Simon Kvamm her til formiddag tweetede de to nedstående billeder.

"D.E.T. rykker," skriver Kvamm med vanligt øje for ordspil. På billederne ses Simon Kvamm slå på en marimba, mens Peter Sommer ser optaget ud på bas. For tiden opholder De Eneste To sig nemlig i et studie i Sverige. Fordybede ser de ud.

I førnævnte interview fortalte Sommer også, at der var langt til en udgivelsesdato. "Det er sikkert klart inden for et år eller to," forklarede han da, og når man tager i mente, at de to musikalske herrer i 2010 fremlagde planen om at udgive album med fire års mellemrum, er det vel også lige oppe over med ny musik fra De Eneste To i år.

Det selvbetitlede debut-album fra 2010 blev både en anmelder- og en publikumssucces. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen var ikke i tvivl om, at duoen sammen havde indtaget nyt musikalsk land. Han kvitterede med fem stjerner og skrev: "For al snak om et hurtigt sideprojekt manes til jorden med et eftertænksomt og stort værk, der har potentialet til at stå tidens test bedre end bagkataloget."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA