x

Vandt du DJ Premier og Jedi Mind Tricks?

Vandt du DJ Premier og Jedi Mind Tricks?

Søndag den 12. november spiller noget af en respektindgydende konstellation inden for hiphop i Amager Bio. Veteranen DJ Premier og Philadelphia-duoen Jedi Mind Tricks gæster landet som en del af Copenhagen Hiphop Festival. GAFFA har fået foræret et par håndfulde billetter, som vi udlodder to og to i en konkurrence. Spørgsmålet kommer nedenfor, men først lidt om aftenens program:

DJ Premier regnes af mange som en af de allerbedste producere/DJ i hiphopverdenen. Manden, der startede i Gang Starr sammen med Guru, har i mere end ti år skabt musik synonymt med indbegrebet af east coast hiphop. Han har produceret for blandt andre Snoop Dogg, Jay-Z og Notorious BIG, og senest Christina Aguilera på hendes nyeste album ”Back To Basics”, herunder kæmpehittet "Ain't No Other Man". Det bliver første gang, Danmark beæres af et DJ-sæt fra legenden.

Philadelphia-duoen Jedi Mind Tricks står for noget af det mere konfrontationslystne hiphop de senere år. Rapperen Vinnie Paz leverer passioneret sine rim til produceren Stoupes’ massive beats. På det aktuelle album "Servants in heaven Kings in Hell" viser Jedi Mind Tricks nye sider af sig selv med, hvad arrangøren kalder ”næsten skræmmende personligt materiale”.

Billetter sælges på Billetnet

Men som sagt kunne du også være heldig at vinde to billetter til dette hiphop-brag. Alt, du skal gøre for at vinde, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Chris(topher) Martin

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!

Janus Clausen
2100 København Ø

Sara-Louise Kirkeby Eriksen
1850 Frederiksberg C

Lea Ladefoged
4700 Næstved

Ole Jensen
2100 København Ø

Henrik Hansen
4571 Grevinge

Copenhagen Hiphop Festivals hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA