x

Vandt du Grizzly Bear?

Vandt du Grizzly Bear?

NB: Beklageligvis er Grizzly Bears koncerter i Danmark blevet aflyst grundet sygdom i et bandmedlems familie kombineret med tyveri fra gruppens turbus. I stedet modtager vinderne Grizzly Bears debutalbum "Horn Of Plenty", således at vinderne modtager begge Grizzly Bears to album.

Den meget roste Brooklyn-gruppe Grizzly Bear er tilbage i Danmark, som de sidst besøgte i maj. Denne gang med et nyt album i ryggen. Tirsdag den 14. november gæster de Loppen i København, og torsdag 16. november får VoxHall i Århus æren af kvartettens sirlige folk, som de forener med både spinkel og storslået drømme-pop og diverse former for elektronik. Ofte melankolsk og smukt som det danske efterår – og så passer koncerterne jo som fod i hose – men sine steder også hjertevarmende opløftende.

I september udgav Grizzly Bear deres andet album "Yellow House" på hæderkronede Warp Records (Aphex Twin, Autechre, Maximo Park med flere). Et album, som en lang række toneangivende medier såsom det højt respekterede musiksite Pitchfork – og også vor eget lille magasin – straks udråbte til at være en af årets hidtil bedste udgivelser.

De to koncerter i Danmark er en del af en længere europæisk turné, og Grizzly Bear er kendt som et dynamisk liveband, hvor de fire stortalenter sampler sig selv og hinanden og bytter instrumenter i ét væk – forvent instrumenter som tværføjte, blokfløjte og klarinet på scenen! Læs selv koncertanmeldelsen fra Øst For Paradis i Århus ved at følge linket til højre.

I København leveres supporten af den dansk-tyske duo Choir Of Young Believers. Det er også værd at bemærke opvarmningen i Århus, den meget roste lokale pladedebutant Band Ane, som har fået mange pæne ord med på vejen for sit netop udgivne album ”Anish Music”, der er ved at flyde over af legesyg elektronik. I Århus kan du også opleve dj’s fra den lokale eksperimental-musikarrangør Ljud og pladeselskabet Rumraket, der udgav Grizzly Bears debutalbum og består af medlemmer af den danske gruppe Efterklang.

Billetter til Århus-koncerten kan købes på Billetnet og eBllet, men de til København-koncerten skal købes ved indgangen.

Men du kunne også vinde to billetter til en af disse to koncerter efter eget valg, og søreme om du ikke også får Grizzly Bears nye album oven i hatten. Alt, hvad du skulle gøre, var at svare på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Horn Of Plenty

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!

Ane Glad
2000 Frederiksberg

Christian Hansen
2730 Herlev

Trine Nielsen
2100 København Ø

Morten Bjerregaard
2770 kastrup

Signe Gram
2830 Virum

Klaus Mors
8000 Århus C

Philip Martinussen
8000 Århus C

Marie Jensen
8000 Århus C

Brian Kampmann
8000 Århus C

Mette Neistskov Jensen
8000 Århus C


Grizzly Bears hjemmeside

Choir Of Young Believers' MySpace-side

Band Anes MySpace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA