x

Hør Fleas seneste hobbyprojekt

Hør Fleas seneste hobbyprojekt

Flea må siges at holde sig aktiv om natten, når han ikke øver med Red Hot Chili Peppers. Den slappende bassist er ikke bange for at kaste sig ud i sideprojekter og supergrupper for at holde den kreative damp ved lige. Først spillede han i Rocket Juice & the Moon, hvor han fordybede sig i afrobeat med Damon Albarn og Tony Allen, og dernæst legede han med i elektroniske Atoms For Peace sammen med Thom Yorke og Nigel Godrich.

Nu er han gået sin tidligere guitarist, John Frusciante, i bedene og leger med Cedric Bixler-Zavala og Omar Rodríguez-López - begge dannende medlemmer af kultbandet At The Drive-In og senere prog-rockerne The Mars Volta (hvor tidligere nævnte guitarist legede med på gruppens debutalbum, "De-Loused In The Comatorium", der fik fire stjerner i GAFFA). Sammen har de lavet bandet Antamasque, og du kan høre deres nye sang "4AM" her forneden.

Bandet har tidligere postet en trailer for en sang og et par øve-lokale-videoer på deres Twitter-konto. Nu er den færdige sang endelig tilgængelig. Udtrykket er temmelig punket og i samme ånd som At The Drive In, men med den eklektiske virtuositet, der kendetegnede The Mars Volta. Dette kommer også godt på vej takket være Fleas åndeløse baslinjer. Og så er der selvfølgelig Bixler-Zavalas karakteristiske vokal. 

Antamasque er ikke kun en ny hobby for Flea, det er også genforeningen af Bixler-Zavala og Rodríguez-López. Sidstnævnte opløste The Mars Volta for at danne et nyt band, Bosnian Rainbows. Bixler-Zavala slap sine frustrationer løs på Twitter, hvor han hævdede at López havde forladt The Mars Volta for at fokusere på sit nye projekt: "Hvad skal jeg gøre for at være en moderne husmor, som har det helt fint med at se sin partner tage af sted og kneppe andre bands? Vi skylder vores fans at turnere."

Se videoen for sangen "4AM" her og døm selv, om det her burde være mere end et sideprojekt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA