x

Beach Boys kommer til Ballerup

Beach Boys kommer til Ballerup

Går du og frygter, at efteråret bliver en smule for mørkt og trist? Er det for svært at slippe sommersolens glød, når den så småt er ved at svinde for os? Så skal du ikke frygte. The Beach Boys kommer til undsætning med godt humør og sommerharmonier til at lyse op i det skumlende efterår. De har nemlig netop annonceret en koncert i Ballerup Super Arena den 23. november.

Med Mike Love i front har The Beach Boys optrådt ved kæmpe koncerter og arrangementer verden over. De har været et af hovednavnene ved Live Aid, flere Farm Aids, Statue of Liberty's 100th Anniversary Salute, The Super Bowl, the White House og Vinter-OL for bare at nævne nogle.

Mike Love er en af rockens store sangskrivere. Han skrev selv The Beach Boys' første hit "Surfin", og sammen med Brian Wilson kom klassikerne "Fun, Fun, Fun", "I Get Around", "Help me Rhonda", "California Girls", og "Good Vibrations". Mange år senere var Love co-writer af kæmpehittet "Kokomo".

Der var dog dårlige vibrationer hos The Beach Boys i 2012, da Mike Love udskiftede de øvrige medlemmer. Han har siden turneret med de nye bandmakkere. Den sidste koncert, The Beach Boys gav i Danmark var i august, også 2012. Her gav de koncert på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus 1. august, hvor alt tilsyneladende stadig var fryd og gammen. GAFFAs anmelder Espen Strunk tildelte koncerten fire stjerner og skrev blandt andet: "Køber man præmissen – altså rendyrket og mestendels harmløs nostalgi – må det dog rimeligvis tilføjes, koncerten også som helhed leverer varen og tilsyneladende tilfredsstiller de fremmødte, og to en halv times uafbrudt hitparade fra en flok ældre herrer må vel også kaldes valuta for pengene."

Billetsalget starter den fredag den 11. april, og billetter kan skaffes via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA