x

PowerSolo og Tue Track leger sammen på nyt album

PowerSolo og Tue Track leger sammen på nyt album

PowerSolo udgiver den 19. maj et nyt album, "The Real Sound". Efter sommer kommer albummet igen i en version bearbejdet af Tue Track under navnet "The Unreal Zound". Forvirret? Hør den første single som smagsprøve her forneden. Du får både PowerSolos "Boom Babba Do Ba Dabba" og Tue Tracks opfølgende "Boom Babba Do Ba Dabbaz". Måske det hjælper.

Med "The Real Sound" proklamerer PowerSolo at vende tilbage til deres rødder og grave endnu dybere for et levere endnu en perlerække af forunderlige sange, som kunne have været one-hit-wonders i 50'erne, 60'erne eller sågar 70'erne. Det er musik, der hædrer den rigtige rock'n'rolls ærkedyder - fra dengang, hvor musikken drejede sig om sjov, sex og fare. Med andre ord er det den ægte lyd af PowerSolo, vi har i vente.

Overhoved hos Crunchy Frog Jesper Reginal har længe foreslået, at en hiphop-producer burde arbejde på PowerSolos sange. Det skulle naturligvis være én, som havde mandsmodet og de ædlere dele til at behandle PowerSolos sange med respekt. Her træder Tue Track ind ad døren. Som medlem af Malk de Koijn har han efterhånden mere end bevist, at han er den rette mand til opgaven. Han har derfor grebet opgaven an og mixet PowerSolo op, så de lyder som aldrig før - og som hiphop aldrig har lydt før.

Resultatet bliver altså et rendyrket PowerSolo-album. Og så et intergalaktisk Tue Track/PowerSolo-album, som kun kan leve op til sit z-bespottede navn "The Unreal Zound". Hør den første single her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA