x

Kold MTV-fornøjelse på Rådhuspladsen

Kold MTV-fornøjelse på Rådhuspladsen

MTV har i løbet af de sidste par uger fået en blandet modtagelse i København. I går aftes på Rådhuspladsen virkede det dog som om, at alle var indstillet på at holde en fest, til trods for at temperaturen viste under 0.

Det blev dog hurtigt klart for mange, at det stort anlagte show i virkeligheden gør sig bedst i fjernsynet. Kombinationen af hovedscenen i Bella Center og "publikums"-scenen på Rådhuspladsen fungerede ikke optimalt. Fra Rådhusplads-tilskuerens perspektiv fremstod showet meget usammenhængende med meget lange, kolde pauser, der nærmest mindede om strømafbrydelser.

På samme måde var synkroniseringen via storskærm til Bella Centeret heller ikke fantastisk, idet der flere gange blev klippet pludseligt ind i en overrækkelse. Det var således lidt en kunst for Rådhuspladsen at følge med i, hvem der vandt hvad.

Reddet af stjernerne
Når det er sagt, så sørgede de 5 live-acts for at holde gang i festen. Jet og The Killers var de første, der fyrede op for blusset, og umiddelbart efter live-transmissionen startede kl 21, gik Snoop Dog på scenen. Uden at gøre sig særlig umage fik han hele Rådhuspladsen til at gynge, og der blev både plads til nye hits og gamle klassikere, som eksempelvis "Gin and Juice". Keane brillierede med deres altid meget nærværende forsanger og deres fantastiske lyd passede godt til den kolde november aften.

Slutteligt dukkede Outlandish, som havde været i Bella Centeret for at modtage Best Danish Act-prisen, op. På dette fremskredne tidspunkt var publikum begyndt at udvandre, hvilket gjorde det vanskeligt for MTV-kameramændene at opretholde illusionen om, at festen fortsat var på sit højeste på Rådhuspladsen. Trods den forsvindende publikumsskare formåede Outlandish at holde liv i en MTV-fest, som helt klart kæmpede for at holde sig flydende.

Vinderne var der
Værten Justin Timberlake virkede oplagt, selv på storskærm, og vandt da også de to kategorier han var nomineret i, nemlig Best Male og Best Pop. Best female gik til Christina Aguilera, som sammen med vinderne af Best Album, Red Hot Chili Peppers, var de eneste, som ikke var til stede i salen. Best Group gik til Depeche Mode og Best Rock til The Killers. Muse og Rihanna, som begge optrådte i Bella Center, vandt henholdsvis Best Alternative og Best R&B.

Læs GAFFAs reportage fra Bella Centeret


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA