x

Ukendt Kunstner tager Danmark rundt

Ukendt Kunstner tager Danmark rundt

Ukendt Kunstner udsendte den 31. marts en ny single "Alting/Ingenting", det første stykke nye musik siden debutalbummet "Neonlys" fra sidste år. Det er første bid fra det kommende album "Forbandede Ungdom". I den anledning tager Ukendt Kunstner nu på en Danmarksturné. Se den samlede turnéplan her forneden og hør også "Alting/Ingenting" i WiMP og Spotify.

Det går fremad for den populære duo. De har netop vundet prisen "P3 Talentet" til årets P3 Guld. Prisen er til "dem, der meget vel kan give os næste års kæmpehit eller viser tegn på at have taget de første skridt i en lang og spændende karriere," som det hedder.

"Ukendt Kunstner får 'P3 Talentet', fordi de giver os lyden af den forbandede ungdom. Og det er en forbandet vigtig lyd, for vi er alle hoppet ud af det vindue eller er på vej ud af det… Ukendt Kunstner giver et troværdigt billede af at være ung i Danmark i 2014. Deres navn er bøjet i neonlys, og duoen er kun lige begyndt. Og vi bliver stående, for I spiller vores "fucking nummer"," lød det blandt andet i begrundelsen, som blev læst op af Coco O. fra sidste års vinder, Quadron.

Ukendt Kunstner nøjes dog ikke med en tur rundt på de danske spillesteder. De besøger også adskillige af landets festivaler blandt andet Smukfest, Nibe Festival, Smukfest Copenhagen og Skive Festival.

Med sin store mørke synth-lyd kunne "Alting/Ingenting" meget vel gå hen og blive en landeplage i de danske radioer denne sommer. Du kan give den et lyt forneden og høre, om du er enig. 

UKENDT KUNSTNER – "FORBANDEDE UNGDOM TOUR":

AARHUS FESTUGE/TRAIN, Aarhus, den 6. september
WALTHER'S MUSIKCAFE, Skanderborg, den 12. september
STUDENTERHUSET, Aalborg, den 13. september
STUDENTERHUS, Odense, 19. september
BYGNINGEN, Vejle, 20. september
STARS, Vordingborg, den 26. september
LILLE VEGA, København, den 27. september


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA