x

Vandt du Lampshade?

Vandt du Lampshade?

Alle fotos i galleriet er stillbilleder fra ”Dreams Through Wind”

Dokumentarfilmen har kronede dage i disse år, og nu er også den dansk-svenske gruppe Lampshade blevet foreviget på film. René Odgaard er manden bag dokumentaren "Dreams Through Wind". Han har fulgt bandet i et år – fra februar 2005, hvor altid hårdtarbejdende Lampshade begynder på deres lange Europaturné, til februar 2006, hvor bandets andet album "Let's Away" udgives. Albummet er nu udkommet i hele Europa.

”Dreams Through Wind” er en dokumentarfilm, som går tæt på et ungt band og deres liv som ambitiøse musikere. Vi ser både op- og nedture, som når eksempelvis et spillested har problemer med at betale bandets hyre, når medlemmerne lider under såvel mavesår som hypermobile, smertende led, når de indspiller sange med deres store idol, kultnavnet Damien Jurado, og når de giver koncerter for begejstrede fans i hele Europa.

I forbindelse med visningen af filmen giver Lampshade eksklusive intimkoncerter i de tre biografer, hvor den vises:

22/11 Øst For Paradis, Århus
23/11 Gloria, København
24/11 Cafébiografen, Odense

Du kunne være en af de heldige, der hver vinder to billetter til en fremvisning i en biograf efter eget valg med efterfølgende koncert – og Lampshades ”Let’s Away”-album oven i hatten.

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: "Because Trees Can Fly"

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!
Sanela Lulic
8000 Århus C

Flemming Larsen
2650 Hvidovre

Jakob Lind
5200 Odense V

Lampshades hjemmeside

Filmskaber René Odgaaards hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA