x

Se Outkast tilbage på scenen

Se Outkast tilbage på scenen

Outkast spillede deres første live-koncert i næsten et årti til festivalen Coachella i fredags. Er du også én af dem, der har købt en Roskilde-billet specielt med henblik på at fange de to herrer på scenen igen, kan du se den fulde optræden her forneden og få en forsmag på, hvad du kan forvente til sommer.

Big Boi og André 3000 arbejdede sidst sammen i 2006, men tager i år på en 40-datoer lang festivalturné for at fejre deres jubilæum. De sparkede deres første koncert i gang med "B.O.B." fra deres album "Stankonia", før de rejste tilbage til 1990'ernes med sange som "ATLiens" og "Skew It On the Bar-B".

 "Det er godt at være tilbage," konstaterede Big Boi over for den enorme publikumsskare.

På scenen sluttede Janelle Monae sig også til de to herrer for at synge sin sang "Tightrope", og senere dukkede også rapperen Future op for at give et par rim med. Hits som "Ms Jackson", "The Way You Move" og "Hey Ya" fik selvfølgelig også en tur på scenen, før koncerten blev lukket klokken 1 om natten. 

"Det var det! De siger, at vi ikke må spille mere," sagde André 3000 undskyldende til publikum, som utilfredse svarede igen med høje råb.

Outkast har solgt over 25 millioner plader på verdensplan og vundet seks Grammyer, og deres album "Speakerboxxx/The Love Below" fra 2003 er at finde blandt de mest sælgende hiphop-albums nogensinde. Den fandenivoldske duo – bestående af Andre 3000 og Big Boi – fra Atlanta, Georgia har siden 1994 nedbrudt grænserne mellem hiphop, soul, rock og pop. I starten af marts blev duoen meldt booket til årets Roskilde Festival. Lad os håbe, at de får lov at spille alt, de lyster til den tid.

Roskilde Festival finder sted fra 29. juni til 6. juli. Billetter findes via GAFFA Live. Se Outkast tilbage på scenen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA