x

Hør ny single fra Lana Del Rey

Hør ny single fra Lana Del Rey

Rygtet har villet, Lana Del Rey ville slippe den første single fra sit kommende album "Ultra Violence" løs i dag. Den skulle debutere på amerikanske Fearne Cottons radioshow. Nu har sangerinden selv smidt et link til sangen op fra sin Facebook-profil. Hør den første single "West Coast" her forneden.

Den sort-hvide-video vækker minder om Chris Isaaks "Wicked Game" - dog i en mere påklædt udgave. Der er et svagt hiphop-feel over det rockede vers i "West Coast", det samme gælder for mellemspillet, hvor man mindes lige netop den klassiske west-coast-lyd fra slutningen af 1990'erne. Omkvædet byder dog på efterhånden klassiske Lana Del Rey-dyder med den film-noir-lyd, som har vundet hende tusindvis af fans verden over. Singlen er da også en hymne til kærligheden, den svære kærlighed.

Lana Del Rey (født Elizabeth Grant) bragede ind i den kollektive bevidsthed med "Born To Die" fra 2012. Hendes sarte, melodramatiske stemme, mørke tekstunivers og hendes brug af popkultur har hurtigt gjort hende til én af de mest opsigtsvækkende popkunstnere til at komme ud af Amerika i senere år. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen skrev i sin fire stjerners anmeldelse: "De fleste har vel allerede hørt titelnummeret, Blue Jeans og Video Games – tre sange, der er noget af det bedste og mest ambitiøse pop, der er kommet ud af Amerika i årevis." 

Med ny musik i bagagen kan vi godt begynde at glæde os til årets Northside Festival. Se "West Coast" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA