x

Kanye West beklager MTV-brokkeri – næsten da

Kanye West beklager MTV-brokkeri – næsten da

Da MTV European Music Awards løb af stabelen torsdag aften i København, var der en del tæer, der måtte krumme sig, da prisen for bedste video blev uddelt. Prisen gik til Justice vs. Simians ”We Are Your Friends”, og det fik en af de forbigåede, Kanye West til at afbryde prisoverrækkelsen og højlydt protestere over, at hans egen nominerede video, ”Touch The Sky”, ikke vandt prisen.

”Den video har kostet en million dollar, og Pamela Anderson er med i den. Hvis ikke den vinder, mister prisen troværdighed,” råbte den ophidsede og alt andet end selvudslettende rapper blandt andet og var dermed leveringsdygtig i det nærmeste, MTV-showet kom en skandale.

Efter showet var Kanye West dog en anelse mere afdæmpet. Han forklarede sit brokkeri med fuldskab over for MTV’s reporter Tim Kash, oplyser samme kanal. ”Jeg havde drukket en del før showet”, fortalte West, men kom dog ikke med en decideret undskyldning. Tværtimod sagde han, at han håbede, hans afbrydelse ikke var blevet klippet ud af showet, der blev sendt lidt forskudt, så eventuelle skandaler kunne redigeres væk. Og her fik West sit ønske opfyldt.

Kanye West vandt dog også prisen for bedste hiphop-navn, så han gik ikke helt tomhændet fra prisshowet.

Se Kanye Wests afbrydelse ved MTV-showet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA