x

Se guitarist fyre 30 sange af på 1 minut

Se guitarist fyre 30 sange af på 1 minut

Er det muligt at lire 30 sange af på kun 1 minut? Ja, måske ikke i deres helhed - så skulle man vel eje en Delorean eller lignende - men man kan i hvert fald spille 30 signatur-licks på 60 sekunder. Hvis man har styr på fingrene.

Og det må man sige, at den amerikanske guitarist Rob Scallon har. I en sjov YouTube-video demonstrerer han med kyndig guitarteknik, hvordan det er muligt at sno og springe, at skippe og twiste sig ind og ud af 30 forskellige temaer. Ganske frygtløst kaster han sig fra den amerikanske nationalsang over i metalhymner og videre over i adskillige tv-temaer. Helt uden at miste pusten på noget tidspunkt.

"Stariway to Heaven", "One", "Holy Wars", "Inspector Gadget Theme" og ja, "hver eneste Slayer-sang" er på menuen i den minut-lange video.

Det er lige til at få kaffen galt i halsen af, hvordan Scallon skærende ansigtsudtryk aldrig får hans flittige fingre til at ramme ved siden af, og det burde få de fleste guitar-entusiaster til at terpe deres instrument lidt mere for at mestre de forskellige teknikker, der gør Scallons lille projekt muligt. Måske det allerede ligger i dine fingre? 

Se videoen her og døm selv, om manden kan spille guitar eller ej. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA