x

Hør Bernhoft live

Hør Bernhoft live

Enmandshæren Bernhoft er den 25. april klar med sit 3. album, "Islander". Den første single "Come Around" er allerede blevet vel modtaget, og den 21. april kommer den anden single "Wind You Up". Du kan allerede nu få en forsmag på singlen ved at live-videoen her forneden.

"Wind You Up" har en umiddelbar og smittende feel good-stemning , hvor Bernhoft også præsenterer sin indre human beatbox, der er blevet hans varemærke. Man fristes til at kalde "Wind You Up" polyrytmisk.

Bernhoft har de seneste år oplevet en massiv succes på baggrund af hans album og meget roste live-optrædener. Hans seneste album, Solidarity Breaks fra 2011, har solgt mere end en kvart million eksemplarer, og singlen "C'mon Talk" nærmer sig otte millioner views på YouTube. GAFFAs Sohail Hassan var dybt imponeret og tildelte fluks fem stjerner: 

"Bernhoft skriver originale og levende numre i en kvalitet, som man så sjældent hører, og man er imponeret ved første lyt. Det er så overbevisende, at man bliver fan øjeblikkeligt. Jarle er definitionen af musikalsk talent. Et stort talent, som så småt er ved at blive opdaget også uden for Norge. Gå ikke glip af at se ham live i Danmark til november."

Den 14. maj spiller Bernhoft i Store Vega. Der meldes kun få billetter tilbage, så det er om at være hurtigt ude, hvis du vil sikre dig én. Med sig som support har han den norske duo Ontz.

Billetter til koncerten den 14. maj er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Se live-videoen til "Wind You Up" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA