x

Se Scarlet Pleasure til privatfest

Se Scarlet Pleasure til privatfest

Danske Scarlet Pleasure har premiere på musikvideoen til deres debutsingle "Windy" den 22. april. Den er indspillet i New York, nærmere bestemt bydelen China Town, og den er instrueret af Nabil Nafar. Du kan dog allerede nu høre singlen og se en video optaget, da trioen spillede til privatfest tidligere i marts. Se den her forneden.

Som man kan se i videoen, var der gang i festen, da Sonnys lejlighed blev lagt i ruiner, og Scarlet Pleasure blev godt modtaget. Det kulminerer nærmest 2.10 minutter inde i optagelsen, hvor en fan får mikrofonen til munden og lader sin umiddelbare stemmepragt skinne igennem. Meget ømt. 

Trioens følgende koncert på Ideal Bar den 26. april blev udsolgt i en fart, så en ny koncert på Lille Vega er blevet annonceret torsdag den 26. juni for at imødekomme efterspørgslen. Scarlet Pleasure kan desuden opleves på årets Spot Festival i Aarhus i dagene 3.-4. maj.

Scarlet Pleasure består af tre unge mænd i starten af 20'erne. Helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls lyse og udtryksfulde vokal. Med ham er rytmegruppen, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som sørger for de groovy rytmer.

Billetter til koncerten på Lille Vega er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Hør - eller hvis du var til festen, genoplev - "Windy" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA