x

AC/DC spiller videre trods sygdom

AC/DC spiller videre trods sygdom

Kort efter nyheden om, at Brian Johnson havde afvist rygter om, at AC/DC er på vej i opløsning, fordi et bandmedlem angiveligt skulle være syg, kommer der en ny udmelding. Bandet bekræfter nu fra deres Facebook-profil, at rytmeguitarist Malcolm Young (billedet) har problemer med helbredet og har taget en pause fra bandet.

I den officielle udmeldelse på Facebook lyder det:

"Efter 40 års dedikeret service til AC/DC tager guitarist og grundlæggende medlem Malcom Young en pause fra bandet på grund af dårligt helbred. Malcolm vil gerne takke bandets legioner af loyale fans for deres altoverskyggende kærlighed og støtte.

I lyset af disse nyheder beder AC/DC om, at Malcolm og hans families privatliv bliver respekteret i den svære tid. Bandet fortsætter med at lave musik."

Brian Johnson havde ellers bekræftet, at bandet har en intern pagt, at hvis et medlem ikke kan mere, stopper hele bandet. Det holder måske ikke helt stik, som man kan tolke ud af den sidste linje: "Bandet fortsætter med at lave musik."

Forsangeren har da også udmeldt, at AC/DC skulle være på vej tilbage i studiet i maj måned. Det stemmer også meget godt overens med rygter om, at Angus og Malcolm Young skulle have arbejdet på nyt materiale til et album som opfølger til "Black Ice" fra 2008. Men om den rygtede 40-års jubliæumsturné bliver til noget, står hen i det uvisse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA