x

Butch Vig: Foo Fighters er halvvejs

Butch Vig: Foo Fighters er halvvejs

Foo Fighters-fans har været spændte siden januar, hvor bandet lagde et billede op, der mere end kraftigt signalerede, at et nyt album var undervejs. Nu er der gode nyheder, for Butch Vig, som rygtes at sidde i producerstolen side om side med kultproduceren Steve Albini, fortæller til Kerrang Magazine, at albummet er halvvejs færdigt.

Han fortæller også, at bandet har valgt at eksperimentere med måden, hvorpå albummet optages for at holde medlemmerne ved ilden, og sammenligner indspilningsprocessen med den, der kendetegnede Foo Fighters' seneste album, "Wasting Light" fra 2011, som blev indspillet i Dave Grohls garage.

"Vi har indspillet nogle forskellige steder, men vi er næsten halvvejs færdige med de samlede indspilninger, og det går godt. Det lyder anderledes - vi har prøvet nogle forskellige ting af i mixet, under selve indspilningsprocessen, som vil give albummet en anden lyd og en anden følelse. Det har været en udfordring, men det har også været spændende."

GAFFAs Michael José Gonzalez gav "Wasting Light" fire ud af seks stjerner og skrev om Foo Fighters' kardinaldyder: "Der rockes hårdt, og Grohl synger stadig med brølende autoritet, ligesom der bydes på en overflod af gedigne guitarriff og en god portion store og fængende syng-med-omkvæd." 

Lad os lige hyre Lemmy som chauffør og glæde os over, at der snart er nyt på vej:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA