x

The War On Drugs til Danmark igen

The War On Drugs til Danmark igen

Har du ikke billet til The War On Drugs, når de spiller Store Vega den 21. maj, er der håb forude. Det anmelderroste band kommer nemlig tilbage i efteråret, når de gæster Voxhall i Aarhus den 26. oktober. 

Bandet, der har sanger og sangskriver Adam Granduciel som primus motor, blev dannet i Philadelphia i 2005 og albumdebuterede i 2008 med "Wagonwheel Blues". I de unge år var Kurt Vile guitarist i gruppen, men han forlod bandet i 2009 til fordel for en succesfuld solokarriere. De udgav i marts deres tredje album, "Lost In the Dream", som GAFFA har på sin liste over bedste albumudgivelser i 2014 hidtil. 

GAFFAs Peter Lykke Madsen var da også meget begejstret i sin fem stjerners anmeldelse og endte med at konkludere: "Med Lost in The Dream har The War on Drugs taget endnu et stort skridt på vejen imod at blive et af verdens bedste rockbands."

Gruppens sjælfulde, raffineret og melodisk medrivende indierock, der har de bedste elementer af den storladne rockhistorie med under sit vingefang, bliver til gennem nøjsomt arbejde. Den drivende kraft, Adam Granduciel, har da også fortalt til GAFFA, at han gik direkte i gang med at arbejde på de nye sange, efter gruppens sidste turné var ophørt. Han nørklede med nogle af sangene i op til et halvt år for at sørge for, at de lød præcis, som han ønskede, samtidig med, at han fik prøvet alle sine ideer af. Og det må siges at have betalt sig.

Billetter til koncerten den 26. oktober er i salg og kan skaffes via Billetten.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA