x

Tysker-thrash til Amager Bio

Tysker-thrash til Amager Bio

Med et bagkatalog, der griber hele vejen tilbage til 1979 med titelalbummet Accept, formåede tyskerne at blæse dansken – unge som gamle – bagover i bare beundring, da de i 2012 og 2013 indtog Amager. Det skete, da de 2012 ramte Amager Bio som lyn fra en klar himmel og året senere gæstede den hurtigt voksende festival Copenhell. 

Nu vender Accept tilbage til Amager for tredje gang, når de den 19. september besøger Amager Bio for anden gang, hvorfra de starter deres Europa-turné. Her kan publikum glæde sig til kæmpehits som 83'er-nummeret "Balls to the Wall" samt numre fra de kritikerroste albums Blood of the Nations fra 2010 og 2012'eren Stalingrad. Desuden venter der fansene en række endnu ukendte numre, som udgives på skiven Blind Rage, der udkommer den 21. juli i år.

Accept var i fordums tid et af de vigtigste bands på den tyske heavy metal-scene, mens guitarist Wolf Hoffmanns guitariffs skubbede thrash-genren ud ad sin lune vugge og ned på den støvede jord. Er du til metal med fuld fart, thrash og fem headbangende tyskere starter forsalget i dag her, mens et facebook event også er oprettet.

Se Accept fremføre "Balls to the Wall":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA