Nyhed

Hør hele Brody Dalles debutalbum

Den tidligere frontkvinde i The Distillers og Spinnerette – og Josh Hommes bedre halvdel – er klar med solodebuten

28. april udgiver den tidligere Sourpuss-, The Distillers- og Spinnerette-frontkvinde, autralsk fødte og californisk bosatte Brody Dalle sit første soloalbum, "Diploid Love". Allerede nu kan du dog høre hele albummet nedenfor med eneret for Danmark.

Brody Dalle har tilbragt et år med at skrive, spille, optage og producere sit første soloalbum. Resultatet er en blanding af punkrock og pop. Albummet er co-produceret af Dalle og Alain Johannes (Arctic Monkeys, Them Crooked Vultures, Mark Lanegan) i dennes studie og i Dalles og hendes mand Josh Hommes (Queens of the Stone Age med flere) studie Pink Duck.

"Jeg har altid haft en hånd med i skabelsen af​​, hvordan det kommer til at lyde. Men det er første gang, jeg har sat mit navn på en produktion," siger Brody Dalle om de nye numre.

Hun har skrevet alle sangene og har spillet og sunget næsten det hele – med undtagelse af gæstebidrag fra Shirley Manson (Garbage), Nick Valensi (The Strokes), Michael Shuman (Queens of the Stones) og Emily Kokal (Warpaint).

Brody Dalle nåede at udgive to ep'er med Sourpuss i 1995-1996, en ep og tre album med The Distillers i perioden 1999-2003 og en ep og et album med Spinnerette i 2008-2009. Nu springer hun så ud som solist.

Hør albummet "Diploid Love" nedenfor:

ANNONCE