x

Hør Beyoncé på nyt nummer

Hør Beyoncé på nyt nummer

Jordy Asher, som går under kunstnernavnet Boots, blev kendt som producer, da han hjalp med at producere Beyoncés selvtitlede album, der overraskende udkom i december sidste år til fem stjerner i GAFFA under overskriften: "Glædelig B-Day! En uanmeldt juleoverraskelse fra Queen B i topform." Nu viser det sig, at han har gemt en lille bid til sit eget projekt, hvor Beyoncé låner vokal. Nummeret "Dreams", som du kan høre her forneden.

Boots er ud over producer også rapper, sanger og sangskriver, og han har i år udgivet sit første mixtape, "WinterSpringSummerFall". Han har løbende lagt numrene op på SoundCloud, og det kulminerer nu i det sidste nummer, hvor Beyoncé har lånt sin vokal. Den sfæriske kærlighedssang "Dreams" klinger smukt, og heldigvis for Boots lyder det til, at Beyoncé også har et drømmende sind. Det skriver amerikanske Rolling Stone.

Om nummeret skriver Boots: "Så dette er den sidste sang fra mit mixtape. Min ven og jeg indspillede den for nylig, og mens vi prøvede at regne ud, hvad vi skulle gøre med den, fik vi en idé."

Ideen består i at donere overskuddet fra sangen til velgørenhedsorganisationen Day One, som handler om "teen dating violence". Noget, som betyder meget for Boots: "Jeg mener, at det burde være en førsteprioritet i vores samfund at beskytte kvinder mod denne slags utænkelige krænkelser. Jeg føler meget stærkt omkring dette, fordi hvis flere kvinder viste, at der fandtes sikre steder fra den uro, de oplevede, kunne det måske hjælpe med at forhindre den slags i at ske eller ske igen."

Det må også siges at være en velgørendehed, som Beyoncé kan støtte op om. 

Du kan høre "Dreams" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA