x

Roskilde Festival afslører spilledage

Roskilde Festival afslører spilledage

Der er fortsat 67 dage til, at årets Roskilde Festival begynder. Og i dag afslører Roskilde Festival, hvilke dage de cirka 160 artister skal spille på årets festival. Du kan se spilledagene ved at følge linket her forneden.

Tidligere år er spilledagene først blevet offentliggjort i juni, hvad har givet anledning til rygtedannelser og spænding blandt fans. I år har man valgt at være noget tidligere ude. Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger:

"Vi har i år præsenteret vores fulde program tidligere end nogensinde. Siden da har vi oplevet en massiv interesse for vores program, og især navne som Drake og Stevie Wonder har givet stof til rygtebørsen. Så nu har vi besluttet os for at imødekomme interessen og løfte sløret for, hvem der spiller hvilke dage, indtil vi bliver helt klar med den endelige spilleplan og de allersidste navne, som vi stadig har til gode at offentliggøre."

Festivalens musikgruppe er dog fortsat i fuld gang med at finpudse den endelig spilleplan, hvor scenenavne og klokkeslæt også indgår i planlægningspuslespillet. Det kan dog afsløres, at The Rolling Stones og Outkast åbner om torsdagen, og Damon Albarn, Deftones og Rob Zombie tager over om fredagen. Lørdag skal Arctic Monkeys og Major Lazer skabe fest, mens Drake, Stevie Wonder og Kasabian får lov til at afslutte Roskilde Festival med manér om søndagen.

Roskilde Festival oplever i øjeblikket den højeste efterspørgsel på billetter siden 25-års jubilæet i 1995. Endagsbilletter til torsdag den 3. juli, hvor The Rolling Stones og Outkast spiller, er udsolgt, mens et begrænset antal endagsbilletter er tilgængelige til festivalens øvrige musikdage. 75.000 partout-billetter er sat til salg til Roskilde Festival 2014.

Mangler du billet og camp? Få Roskilde-billet til særpris inkl. GAFFA Camp med opstillet telt her.

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014. Se spilledagene her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA