x

Se Scarlet Pleasure lægge billeder til NYC-romance

Se Scarlet Pleasure lægge billeder til NYC-romance

I marts tog de os med til privatfest i Sonnys københavnske lejlighed, og nu tager Scarlet Pleasure os med til New Yorks Chinatown, hvor en spirende kærlighedshistorie begynder at slå rødder. Det sker i musikvideoen til deres P3s Uundgåelige-hit "Windy". Du kan se den her forneden.

Instruktør Nabil Nafar står bag den dragende musikvideo, der følger dreng og pige gennem New Yorks undergrundsbaner, hvor den tørre duft af motorolie næsten damper ud af højtalerne på lige fod med det rolige r&b-beat, parker og stræder ind til de neonblinkende spillemaskiner i China Towns spillehaller. Farverne mere end noget andet fanger metropolens omskiftelighed. Sød musik opstår - og det er vel også meningen med "Windy" som soundtrack.

Scarlet Pleasure består af tre unge mænd i starten af 20'erne. Helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls lyse og udtryksfulde vokal. Med ham er rytmegruppen, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som sørger for de groovy rytmer.

Trioens koncert på Ideal Bar den 26. april er udsolgt, men en ny koncert på Lille Vega torsdag den 26. juni er allerede blevet annonceret for at imødekomme efterspørgslen. Scarlet Pleasure kan desuden opleves på årets Spot Festival i Aarhus i dagene 3.-4. maj.

Billetter til koncerten på Lille Vega er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Se den flotte musikvideo her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA