x

India.Arie udskyder koncert

India.Arie udskyder koncert

Grundet alvorlige rygprobelmer er den amerikanske neo-soul-sangerinde India.Arie desværre nødsaget til at udskyde sin Europaturné. Det betyder, at den udsolgte koncert 11. november i Amager Bio flyttes til 27. juni.
Købte billetter til koncerten i Amager Bio kan benyttes til koncerten 27. juni eller refunderes via Billetnet inden 30 dage. Et antal nye billetter sættes også til salg på Billetnet.

India.Arie udgav i juni albummet "Testimony: Vol. 1, Life & Relationship", som af GAFFAs anmelder Sohail Hassan blev karakteriseret som hendes bedste hidtil. Albummet, hendes tredje i alt, gik nummer et på Billboard 200 og blev dermed det første album fra det legendariske pladeselskab Motown til at toppe hitlisterne i 33 år

India.Arie slog igennem med sin debut "Acoustic Soul" i 2001, et album, der solgte over 2,5 millioner på verdensplan og markede hende stærkt som en tidløs soulsangerinde med, som titlen antyder, en forkærlighed for akustiske instrumenter. Hun forventes at sende opfølgeren til dette års "Testimony" på gaden næste år under titlen "Volume 2, Love and Politics". Så lad os krydse fingre for, at hendes ryg hurtigt kommer i orden igen.

India Aries hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA