x

Ældre Sagen skuffet over Roskilde-program

Ældre Sagen skuffet over Roskilde-program

Nu, det endelige Roskilde-program er fastlagt, er artisternes spilledage samtidig offentliggjort lidt over en måned tidligere, end hvad sædvanen er. Og hvor det vækker jubel hos nogle, er der imidlertid andre, som er en anelse skuffede. Hos Ældre Sagen jubler man ikke ligefrem højt, da The Rolling Stones, som tiltaler især mange hos det ældre publikum, ikke spiller søndag, hvor der traditionen tro er fri adgang for gæster over 65 år. Det skriver Metroexpress i dag.

"Vi er jo en generation præget af traditionel rockmusik. Dire Straits, U2, Bob Marley og selvfølgelig The Rolling Stones. De passer lige til vores målgruppe," siger Magrethe Kähler, chefkonsulent for Ældre Sagen. Hun mener, at det er trist, at de mange ældre ikke får glæde af lige netop The Rolling Stones, som spiller torsdag. 

Det betyder naturligvis ikke, at der ikke er noget på programmet, der vækker appetit. Måske overraskende har Kähler en yngre artist søndag, som hun ser frem til. Og det er ikke Drake. Hun fortæller: "Drake kender jeg ikke, men Diplo glæder jeg mig til at se. Ham kender jeg igennem mit 14-årige barnebarn, der hele tiden spiller det nummer, hvor han er sammen med Bruno Mars."

Margrethe Kähler har selv været en hyppig gæst på Roskilde Festival. I alt fire gange har hun besøgt landets største musikfestival, og hun understreger, at det gratis søndagstilbud bliver brugt flittigt blandt landets ældste musikfans. Dog mener hun, at man godt igen kan sænke aldersgrænsen til 60 år, så flere kan nyde godt af en søndag på Roskilde.

Er du endnu ikke pensionsmoden, men mangler billet og camp? Få Roskilde-billet til særpris inkl. GAFFA Camp med opstillet telt her.

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014. Se spilledagene her.

Hør Major Lazer alias Diplo med Bruno Mars, Tyga og Mystic:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA