x

Kom bag scenerne med Coldplay

Kom bag scenerne med Coldplay

Den svenske instruktør Jonas Åkerlund står bag Coldplays seneste musikvideo til sangen "Magic". Den er 1. single fra det kommende album "Ghosts Stories", der udkommer i 19. maj. Videoen viser Coldplay-sanger Chris Martin som cirkusartist sammen med den kinesiske skuespillerinde Zhang Ziyi ("Tiger på spring, drage i skjul" med flere). Nu kan du komme med bag scenerne, da musikvideoen blev lavet. Se klippet her forneden.

Du kommer bag den storstilede produktion bag "Magic", hvor et helt cirkus bygges op fra grunden. Om man så har lyst til at - eller tør lade sig - blive spændt fast til en roterende plade, mens der bliver kastet med knive, det er en helt anden sag. 

Op til pladeudgivelsen er der også blevet filmet en hel særlig tv-udsendelse i Los Angeles. Udsendelsen "Coldplay: Ghost Stories" er filmet af den Grammy-nominerede instruktør Paul Dugdale og er indspillet i et skræddersyet amfiteater med 800 fans som publikum. Den eksklusive tv-special er en unik sammensmeltning af liveoptræden fra bandet og filmiske effekter med 360 graders projektioner og vises på BBC i maj.  

Coldplay markerer også udgivelsen af "Ghost Stories" ved at drage på en lille turné, der går fra den 25. april til den 1. juli. Her spiller de i seks byer i fem lande. De starter i Tyskland, hvorfra de rejser til USA, Frankrig, Japan, og slutter så endelig i England den 1. juli, hvor de spiller Londons The Royal Albert Hall. 

Kom bagom scenerne her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA