x

Michael Jackson optræder til World Music Awards

Michael Jackson optræder til World Music Awards

Der er mange kunstnere, der kan bryste sig af både guld- og platinplader, men det er alligevel de færreste forundt at få en diamantplade.

Men folkene bag World Music Awards har 15. november tænkt sig at give en såkaldt Diamond Award til Michael Jackson for et salg på over 100 millioner plader. I sidste måned offentliggjorde de, at den ellers så sky sanger ville deltage i showet og modtage prisen, og i dag er det så kommet frem, at han også vil optræde til showet.

Jackson skal fremføre hittet "Thriller" fra pladen af samme navn, der til næste år har 25-års jubilæum. Til samme show skal Beyoncé, Mary J. Blige og Andrea Bocelli optræde, mens Lindsay Lohan skal være vært til et show, hvor priserne uddeles til kunstnere på basis af salg og ikke en jury eller publikumsstemmer.

Som altid florerer der manger rygter om Jacksons karriere. Sangeren har siden frifindelsen i retssagen i sommeren 2005 boet både i Irland og Bahrain. Men de seneste rygter går på, at han har tænkt sig at slå sig fast ned i Europa i et forsøg på at få sin musikalske karriere tilbage i gear.

Der har sågar været meldinger om, at den 48-årige sanger havde lavet en aftale med et pladeselskab om at udsende en plade med ham i løbet af det nye år. Men det er indtil videre ikke blevet bekræftet officielt nogen steder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA