x

Lyt til Lykke Lis nye album

Lyt til Lykke Lis nye album

Efter den seneste tids diskussion omkring årets program til Roskilde Festival – navnlig hvem der skal åbne Orange Scene på den legendariske festival – er Lykke Li igen kommet på alles læber.

Det skyldes, at en række musikkyndige fra den danske presse har udpeget svenske Lykke Li som det bedste bud, sådan som programmet ser ud nu. Sagen er den, at Orange Scene plejer at blive åbnet af et dansk band. Men torsdagsprogrammet har ikke det umiddelbart oplagte danske band på programmet – der er faktisk kun et enkelt dansk band, som faktisk er dansk-amerikansk. Blood On A Feather hedder folk-bandet, som ikke spås mange chancer til åbningsseancen på Orange Scene.

Men selvsamme dag er den svenske indiepop-diva på tapetet, og med et repertoire, der er ganske dansabelt og åbningsværdigt – om end lidt mere afdæmpet på det kommende album – er det hende, øjnene i højest grad rettes mod. Hvis der ikke kommer et par ekstranavne på, bemærkes.

I Danmark kan vi varme op til Roskilde Festival – og muligvis til åbningskoncerten – med Lykke Lis nye album, der lige nu kan streames en uge før tid på den amerikanske radiostation NPR. Det tredje album  fra svenskerens hånd hedder "I Never Learn", og som på de foregående album er drivkraften – den måske vigtigste af alle drivkræfter – kærlighed.

Luk øjnene, tag et lyt og forestil dig, at du står foran Orange Scene på en varm sommerdag den 3. juli. Kan du se det?

Albummet kan streames ved at klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA