x

Burhan G giver akustisk koncert i København

Burhan G giver akustisk koncert i København

Burhan G kommer vidt omkring i det danske sommerland. Han har netop overstået en intimkoncert på det eksklusive Hilton Copenhagen Airport, og nu melder han sin ankomst til DR Koncerthuset, hvor han indtager Koncertsalen. Det sker onsdag den 19. november klokken 19.00.

Burhan G følger i Medinas fodspor - hvem han også har indspillet duetten "Mest Ondt" med - da hendes akustiske koncerter i Koncertsalen danner basis for hendes nyligt udgivne live-album, "Tæt På - Live". Burhan G spiller ligeledes akustisk, når han rammer salens scene, og publikum kan se frem til en aften, hvor sangeren også underholder mellem sangene med små anekdoter og tilhørende historier.  

Burhan G. brød for alvor igennem til det store danske publikum i 2010, da han udgav sit tredje studiealbum, "Burhan G", som også var hans første på dansk. Med store hits som "Tættere på Himlen" og Medina-duetten "Mest Ondt" har den indtil videre modtaget fire gange Platin i Danmark. GAFFAs Sohail Hassan kvitterede med fire ud af seks stjerner og skrev om albummet: "Man kan mene, hvad man vil om det noget overdrevne pladder-romantiske indhold i hans tekster og pop-smarte amerikanske udtryk, men Burhan får det hele til at gå op i en større enhed."

Billetsalget starter tirsdag den 29. april, og billetter kan skaffes via drkoncerthuset.dk

Få en forsmag på Burhan G akustisk her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA