x

Premiere: Se ny musikvideo med Mont Oliver

Premiere: Se ny musikvideo med Mont Oliver

Den succesfulde trio Mont Oliver har vind i sejlene for tiden. Senest spillede de op til dans på Plænen i Tivoli under dette års Offspring Festival tidligt lørdag aften. Her var den energiske gruppe vellidt, og der var således troppet masser af fans op foran scenen. De populære drenge spiller mange koncerter for tiden, og alene i maj går de på scenen ni gange, heriblandt på Spot Festival (i denne weekend) og på Rådhuspladsen i København (den 24. maj). (Se, hvor de også spiller, ved at klikke her)

Med tunge beats, der giver associationer til 90'ernes hiphop-univers fra både Storbritannien og USA's west'n'east tid, iblandet lette pop- og urbanelementer har Mont Oliver et særegent udtryk, der ikke er til at skyde igennem for tiden (apropos øst-vest-fejden).

I februar udkom deres største hit til dato, da singlen "19" ramte musikbranchen, musikelskere og danskerne lige midt i den selvbevidste hipster-kultur. Og nu, tre måneder efter single-releaset kommer den – for mange længeventede – musikvideo til hittet.

Musikvideoen er filmet i de københavnske gader, hvor forsanger Jakob Hammershøj går af sted, mens det tunge track stilsikkert slår tonen an. Omkvædet er konstrueret i et lejlighedskompleks, hvor de tre drenge spiller i tre forskellige vinduer, alle i et gult lys, mens der i de resterende vinduer udspiller sig hverdagsscener fra en dagligstue.

Se videoen herunder – hvad synes du?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA