x

Er det her det næste sommer-reggae-hit?

Er det her det næste sommer-reggae-hit?

Et tilfældigt møde på Fælleden for to år siden blev afgørende for Dean Thompson. Indtil da havde han beskæftiget sig med den engelsksprogede rap, men efter at have mødt Pharfar og Fresh-I, som tilsendte ham en produktion i reggaegenren, skete der noget. Du kan høre det første resultat her, nemlig Thompsons første dansksprogede single, "Når Du Ser På Mig".

Som søn af en dansk mor og en jamaciansk far, der begge er reggaemusikere, var det ikke ukendt vand, som Dean Thompson drog ind på, da han gik i studiet med Andreas Heding (Producer i Donkey Sound, samt dj under navnet "Young Blood" A.K.A "Ungdommen") for at prøve genren af. Nu kan opleves sommeren over sammen med Donkey Road Show landet over.

Ud over at "Når du ser på mig" er en halv-sørgelig fortælling om en klart fortrudt tabt kærlighed, har den også budskabet om, at livet handler om at se og huske de positive ting, før det er for sent. Melankolien til trods emmer nummeret altså af solstråler og er et godt bud på et sommerhit. Dean Thompson fortæller om sangskrivningsprocessen:

"Når jeg skriver mine tekster, blandt andet også 'Når Du Ser På Mig', er mit tekstunivers primært drevet af holdninger/synspunkter til livet samt ofte influeret og inspireret af virkelige relationer."

Hør "Når Du Ser På Mig" i WiMP og Spotify her og døm selv, om vi har med et vordende dansk sommerhit at gøre:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA