x

Hør Kasabians nye single om livet i det moderne

Hør Kasabians nye single om livet i det moderne

De engelske ravers Kasabian udgiver et nyt album, "48:13", den 9. juni, og op til udgivelsen er de nu endelig klar med en første smagsprøve på, hvad vi kan forvente os af albummet. Du kan høre den nye single "Eez-eh" her forneden.

Det er endnu engang Zane Lowes radioshow på BBC Radio One, der får æren af at debutere den nye single. "Eez-eh" er en nærmest trancedreven sang med en smule eufori og mere end lidt almen galskab. Tænk Primal Scream, når de har været mest elektroniske, men samtidig grundfæstede af Kasabians simplicitet.

Når det notoriske britiske band i år spiller på Glastonbury, burde publikum have fået lært at synge blandt andet teksten: "Horsemeat in the burgers/People commit murders/Everyone's on bugle/We're being watched by Google." Det er søreme ikke nemt at være til nu om dage.

Det er tre år siden, at Kasabians seneste udspil, "Velociraptor", udkom, og det høstede dengang hele fem stjerner af GAFFAs Kristian Bach Petersen. Han skrev blandt andet om bandets inspirationskilder og egen lyd: "For selvom Kasabians har deres inspirationskilder; Primal Scream og Madchester-scenen er stadig de tydeligste, er deres vinkel og indgang til sangskrivning og levering ret enestående, faktisk i en sådan grad, at mikset efterhånden er unikt og deres helt eget."

Hør "Eez-Eh" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA