x

Hør ny sang med Justin Bieber – igen

Hør ny sang med Justin Bieber – igen

Justin Bieber er produktiv i disse dage. Han har nu offentliggjort en ny sang, den akustiske guitarballade "We Were Born for This", en sang om at omfavne øjeblikket. Sangen udkommer få dage efter den melankolske ballade "Hard 2 Face Reality", som Bieber udgav i weekenden. Lyt til "We Were Born for This" nedenfor.

I den forgangne uge har Bieber ellers haft visse problemer. Først måtte han undskylde offentligt for at have besøgt et japansk krigsmindesmærke, hvilket provokerede hans mange fans i Kina, som Japan førte krig mod i 1930'erne og 1940'erne. Da han vendte hjem fra Japan, blev han i to timer tilbageholdt og afhørt af myndighederne i lufthavnen i Los Angeles af "rutinemæssige årsager". Han fik dog lov at gå uden sigtelse for noget.

Omvendt har Bieber fået lidt mere tid, inden han skal for retten i Miami, sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Retssagen er på anmodning fra Biebers advokater udskudt til juli. 

Bieber kan også glæde sig over, at han ikke risikerer at blive deporteret til sit hjemland Canada, som 274.000 amerikanere ellers havde krævet oven på ovenstående sag fra Miami. Det Hvide Hus har i en officiel kommentar udtalt, at man ikke vil kommentere på denne henvendelse for ikke at have "upassende indflydelse".

Hør Biebers nye sang og giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet. Holder den?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA