x

Udsolgt Sheeran oprykker koncert

Udsolgt Sheeran oprykker koncert

Man må sige, at Ed Sheeran er kommet langt, siden han gav sin første danske liveoptræden til GAFFA Prisen i 2011. Kun 44 minutter tog det den rødhårede englænder at sælge samtlige billetter til sin koncert i Falconer Salen den 11. november. Derfor er han nu oprykket til Forum, og det betyder samtidig, at der er ekstra billetter i spil. Kom du for sent til buddet i første omgang, har du igen chancen.

Med uglet, rødt hår og skægstubbe på et ellers barnligt ansigt indtog Ed Sheeran verdensscenen med kæmpehittet "The A Team" i 2011. Den 23-årige knægt, med det borgerlige navn Edward, fik hurtigt en kometkarriere med udgivelsen af ep'en "Loose Change" i 2010, hvorefter resten er historie. Hans album "+" fra 2011 har solgt seksdobbelt platin i Storbritannien – en plade, der også nominerede ham til fire Brit Awards, tre Grammyer, én MTV Award og én Q Award. Desuden har han varmet op for både Snow Patrol og Taylor Swift i henholdsvis 2012 og 2013.

Den 23. juni i år udgiver charmetrolden sit andet album. Albummet kommer til at hedde "x" (som i gange) og kan forstås som en slags "næste level" i forhold til første album, der bar titlen "+". Ifølge engelske The Guardian har Sheeran skrevet omkring 120 sange til det nye album og indspillet med Rick Rubin, Pharrell Williams og produceren Jake Gosling. For øjeblikket ligger Sheeran på Top 10 i Danmark med singlen "I See Fire" fra del to af filmtrilogien "Hobbitten". 

Billetter købt til Falconer Salen er automatisk gyldige til Forum eller kan refunderes, hvor de er købt. De resterende billetter sælges fra fredag den 2. maj og kan skaffes via Billetlugen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA