x

Musik i Lejet klar med tre friske navne

Musik i Lejet klar med tre friske navne

Den nordsjællandske festival Musik i Lejet i Tisvildeleje har netop offentliggjort tre nye navne, som dækker over lidt af hvert: Reptile Youth, Marvelous Mosell (billedet) og Julias Moon.

Reptile Youths karriere startede med et sprængfarligt sceneshow, der var berygtet i både Asien og Europa, allerede inden deres første single var indspillet. De udgav det selvbetitlede debutalbum i 2012, og nu er duoen, der består af Mads Damsgaard Kristiansen og Esben Valløe, aktuel med den anmelderroste plade "Rivers That Run For A Sea That Is Gone".

Den er indspillet, hvor de gør det allerbedst - nemlig live i en femmandskonstellation. Det fik da også GAFFAs Kristian Petersen til at konstatere i sin fire stjerners anmeldelse: "Der er mere udadvendte og reagerende toner fra den danske elektrorockduo Reptile Youth, hvilket stemmer godt overens med bandets voksende rygte som et fantastisk liveband."

Med en kærlighed til fortiden er der dømt samplet 70'er disco, 80'er æstetik og 90'er-hiphop, når den groovy gadedreng Marvelous Mosell indtager scenen. Han deltog i Tivolis Offspring Festival i slutningen af april, og her stablede han et show på benene, der fik GAFFAs Trine Kristensen til at kvittere med fem stjerner. Hun ønskede sig stjerneskuddet videre i det danske sommerlandskab: "Det bliver intet mindre end storslået at se ham til sommerens små og store festivaler, som han givetvis må vise fritidssættet til."

Oliver Kincaid, Nicolai Gabold og Louis Samson Myhre er kun i starten af tyverne, men de har allerede haft en P3's Uundgåelige med debutsinglen "Bay" under navnet Julias Moon. Det er velproduceret elektropop med en snert af - forståeligt nok! - ukuelig ungdom.

Musik i Lejet har også offentliggjort: Jenny Wilson, When Saints Go Machine, Turboweekend, Choir of Young Believers, Chorus Grant, Blaue Blume, Kill J, Ring Them Bells, Mont Oliver, The Mountains, Karl William, Ønskeøen og Navneløs.

Musik i Lejet finder sted i dagene 17.-19. juli 2014. Find billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA