x

GAFFA Library Sessions indtager Spot

GAFFA Library Sessions indtager Spot

Har du spørgsmål til henholdsvis Nelson Can eller The Blue Van, skal du skrible dem ned nu og gøre klar til at møde de nævnte kunstnere under Spot Festival henholdsvis fredag den 2. maj klokken 15.00 og fredag den 2. maj klokken 18.00.

Det sker, når GAFFA rykker konceptet Library Sessions, som siden september har kørt på Biblioteket Frederiksberg, til GAFFA Scenen ved Musikhuset. Tidligere har GAFFA Library Sessions sat Tim Christensen, Agnes Obel, Kira Skov, Hymns From Nineveh, Oh Land, Rasmus Walter og Fallulah stævne.

GAFFAs Henrik Tuxen laver et lille live-interview med de inviterede kunstnere, hvor de også giver en række (semi)akustiske live-numre. Bagefter får publikum naturligvis mulighed for at stille deres egne spørgsmål. Til sidst vil der være mulighed for at møde artisterne, få en snak, en autograf og et billede.

Nelson Can er en af Danmarks mest hårdtslående pige-trioer. De har lige udgivet deres 2. ep, den selvfølgeligt titlede "EP2". De har gjort sig bemærkede for deres kompromisløse, asketiske spillestil og sange som "Apple Pie" og "People's Republic of China".

Retro-rockerne fra Brønderslev, The Blue Van, blev af den toneangivende musikkritiker David Fricke fra amerikanske Rolling Stone Magazine prist til et mindre gennembrud i starte af 00'erne. Siden har de haft god vind i sejlene i ind- og udland og har blandt andet hittet med sange som "Man Up", "Silly Boy" og "Would You Change Your Life?".

GAFFA Library Sessions på Spot Festival:

Nelson Can, GAFFA Scenen, fredag den 2. maj, klokken 15.00
The Blue Van, GAFFA Scenen, fredag den 3. maj, klokken 18.00

Se det seneste skud fra Nelson Can, "Letting Go", her:

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA