x

Læs stort GAFFA-interview med Damon Albarn

Læs stort GAFFA-interview med Damon Albarn

Så er årets femte GAFFA på gaden. Intet mindre end 148 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder, livekalender og et stort festivaltillæg.

Månedens hovedhistorie gælder Damon Albarn, der er aktuel med det, mange betragter som hans første egentlige soloalbum, "Everyday Robots". Vi har mødt den multikreative musiker, der også er kendt fra Blur, Gorillaz, The Good, The Bad & The Queen med flere.

Ukendt Kunstner er ikke så ukendte efter flere hits og modtagelsen af P3's Talentpris. Vi har mødt den dynamiske duo.

Per Vers er klar med sit tredje album, "DNA". Vi har drukket kaffe med manden, der ikke synes, at ordspil er ordspild.

Psyched Up Janis er tilbage på scenerne for at markere 20-året for udgivelsen af debutalbummet "Swell". Vi har været på bar med Sune og Jakob til en snak om dengang og nu.

Giana Factory er på banen med deres andet album. Se en stor fotoreportage om, hvad der er sket med bandet siden den mere end tre år gamle debut.

Stjernerne og vandbærerne kan man begge møde på livescenerne. Nogle bands får tyve millioner, andre tariffen. Vi ser nærmere på de meget forskellige honorarer til udøvende musikere.

Lily Allen vil gerne være Kanye på et rapkæftet udspil. Vi har sat hende stævne.

Bernhoft har stor succes i Norge og Danmark – og nu er han klar til at erobre verden.

Du kan også møde Tina Dickow, Broken Twin, The War On Drugs, Christina Perri, Eurovision-vinder Nikolaj Koppel og mange flere.

Desuden kan du også nyde vores store festivaltillæg med hele 64 sider med alt om sommerens festivaler og blandt andet stort interview med Arctic Monkeys.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med majudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnerne fra GAFFA maj på WiMP eller Spotify:

<


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA