Nyhed

Ms Dynamite i biluheld på tv-show

AC/DC-frontmand sender den engelske rapper på hospitalet

Den engelske tv-station Sky One er netop nu igang med optagelserne til reality-showet The Race, hvor forskellige berømtheder under ledelse af Formel 1-stjernerne David Coulthard og Eddie Irvine skal give den gas på racerbanen.

Men noget kunne tyde på, at AC/DC-frontmand Brian Johnson gav den lige rigelig meget peber, da han i søndags på Silverstone-banen snittede bagenden på Ms Dynamites bil og sendte hende af banen. Johnson selv kom ikke til skade, men den engelske rapper, der kørte over 150 km/t da uheldet skete, røg på hospitalet og blev indlagt natten over til observation.

En repræsentant fra Sky One udtalte efterfølgende, at bilen tilhørende rapperen, der slog igennem med albummet "A Little Deeper" i 2002, snurrede rundt om sig selv 50 meter ned af banen, inden den gik i stå.


Uheldet er det andet under optagelserne til The Race. I tirsdags gik det ud over Ingrid Tarrant (kone til Chris Tarrent, der er vært på den engelske udgave af "Hvem vil være millionær?"), der måtte til behandling efter at hun vendte en Bigfoot 4x4-truck om på hovedet.

Det uheldsplagede show afsluttede optagelserne i søndags til serien, hvor popstjernerne Gary Numan og Jenny Frost (fra Atomic Kitten) også medvirker.

ANNONCE