x

Adele antyder snarligt nyt album

Adele antyder snarligt nyt album

Det er nu mere end tre år siden, Adele udgav sit mildt sagt populære andet album, "21", der med mere end 26 millioner eksemplarer er det mest solgte album i dette årtusind. Nu er der dog snart nyt fra hende, antyder hun diskret på Twitter. Det skete natten til mandag, hvor hun fyldte 26 og skrev følgende besked:

 

Denne korte besked har straks sat gang i spekulationer om, hvorvidt Adele hermed har annonceret sit tredje album. Hendes første to album, "19" fra 2008 og "21" fra 2011 er opkaldt efter den alder, Adele havde, da hun indspillede dem, og hvis Adele senere i år skal genopleve det år, hun var 25, så er det oplagt at tro, at det bliver i form af et nyt album fra hende. Det kan selvfølgelig også være en dokumentar efter noget helt tredje – vi får se.

Billboard har spurgt en repræsentant for sangerinden, om albumsnakken har noget på sig, men repræsentanten ville ikke udtale sig.

I mellemtiden kan du nyde et af de store øjeblikke fra albummet "21", "Set Fire to the Rain" – her live fra Royal Albert Hall:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA