x

Supergruppe udsender album

Supergruppe udsender album

Det er efterhånden over et år siden, vi skrev en nyhed om orkestret Army Of Anyone, der består af den tidligere Filter-frontmand Richard Patrick, DeLeo-brødrene Dean og Robert fra Stone Temple Pilots og Ray Luzier, der blandt andet har spillet trommer for David Lee Roth.

Sjovt nok har der været forbløffende stille omkring bandet siden da, men nu er deres debutalbum dukket op nærmest som ud af det blå. Pladen udsendes i USA i dag, og udkommer i Europa i næste uge og har fået titlen "Army Of Anyone".

Teknisk set er hverken Stone Temple Pilots eller Filter opløst, men det er tydelig, at det nye band er topprioritet for de fire medlemmer lige nu. Bandet påbegynder nemlig en USA-turné i weekenden, der skal køre resten af året, og Patrick fortæller, at de har tænkt sig at spille både STP- og Filter-sange på turnéen.

Desuden planlægger bandet at udgive en dvd til næste år med optagelser fra indspilningerne til pladen, og Patrick fortæller desuden, at de har så meget materiale til at ligge, at det næste album nærmest er lige på trapperne.

Det lyder alt sammen meget spændende, og man kan så kun håbe, at der i det nye år bliver mulighed for at se denne supergruppe live i Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA