x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Hop i havnevandet med glitter og melodigrandprix

Jeg vil tillade mig stort set at ignorere Eurovision på Refshaleøen i denne uges festliste. Bortset lige fra denne herlige event: Vinterbad Bryggen inviterer til Eurovision Cool Pool Party – en omgang sauna-gus med eurovision-tema og, som de selv siger, en af årets sidste chancer for at bade i vand, der rent faktisk ER koldt. Sådan rigtig koldt altså. Der vil være masser af musikgrandprix-klassikere på anlægget, tre saunaer, drikkevarer og umiskendeligt opløftet stemning (har du MØDT en vinterbader? Jep. Happy people). Og man må selvfølgelig hjertensgerne komme udklædt i glitter og pang.

Hvad: Eurovision Cool Pool Party
Hvor: Havnebadet Islands Brygge, Islands Brygge, Kbh. S.
Hvornår: Onsdag 7. maj fra kl. 17 til 20
Hvordan: Facebook-link


Nordatlantisk efterfest
Der er todages festival for nordatlantisk musik (Frigg Festivalen med musik fra Færøerne, Danmark, Island og Grønland) i Kongens Have i København denne weekend, og den officielle efterfest foregår på Culture Box, hvor Brynjolfur og Afro Kid (fra Færøerne) og Simon FKHNDSM (fra Island) styrer dj-pulten i Red Box-kælderen. På Black Box er der live-techno (analoge maskiner, altså) med britiske Union Group, suppleret af Jeppe W, Kasper Melchior, Henrik Krog og Rasmus Bro.

Hvad: Korridor #9 og Frigg Festival Afterparty
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 23
Hvordan: Facebook-link


Vinylpladereleasefest
Fredag er der releasefest, afholdt af pladeselskabet med det fabelagtige navn Pattern Abuse for at fejre udgivelsen af deres første compilation. På vinyl! Det foregår på Jolene i Kødbyen, og det bliver vejret, der bestemmer, om det bliver med hotdogs og mojitos udenfor i solen, eller med øl og cigaretter indenfor i baren, lyder det fra arrangørerne. Med på pladen er bl.a. MOTH, Jack Rock, FCAN, Aerphax, Qloo og Asian Ganja Crew. Tjek et udvalg af vinylens tracks her på soundcloud.

Hvad: Pattern Abuse holder releasefest
Hvor: Jolene, Kødbyen, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 9. maj kl. 18-22
Hvordan: Facebook-link


Jolene, Jolene, Jolene, Joleeeeeeeene
Og vi er nødt til lige at blive på Jolene, for baren i Kødbyen fylder seks år denne weekend og fejrer det lørdag med hotdogs og øl på huset plus boogie, house, shots, r'n'b, garage og glade folk over det hele. De gratis hotdogs og øl er fra kl. 18, og musikken leveres af alle de faste festleverandører, so holder til på stedet, såsom Fyraftensboogie, Super Hoe og Hawsfabrikken.

Hvad: Jolene fylder 6
Hvor: Jolene, Kødbyen, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 10. maj fra kl. 18
Hvordan: Facebook-link


Italo-house på Double Rainbow
Lørdag fyrer den italo-glade houseklub Laser Dance op for løjerne for femte gang i Aarhus. Bag pulten står Kasper Marott & The Skee Warriors plus Blarne Blarne og Helmuth Kool (der i dagens anledning hedder Helmuth Slutty. Løjerne foregår på den herlige kakaobar Double Rainbow, og det er hundrede procent sikkert mere end velkomment at få det så varmt af sin henrykte dans, at man smider T-shirten.

Hvad: Laser Dance #5: De er skøre, de romere
Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C.
Hvornår: Lørdag fra kl. 22
Hvordan: Facebook-linkMonkey Safari varmer dig op
Nu er der - utroligt nok - ikke længe, til det er musikfestivaltid over hele Europa igen. Og hvis man går og glæder sig til noget helt særligt, kan man varme op på KB18 fredag nat, hvor tyske Monkey Safari, som spillede på den absurd formidable Fusion Festival både sidste og forrige år, er hovednavn. Festen kører til klokken 08, og Monkey Safari suppleres af Zinkernagel, Descroix, Mikkel Leonhardt, Emil Frilund og Rexie Lex bag pulten.

Hvad: Monkey Safari
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V
Hvornår: Fredag
Hvordan: Facebook-link


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA