x

Go Go Berlin spiller for Heidi Klum i Top Model

Go Go Berlin spiller for Heidi Klum i Top Model

Det går meget godt for de aarhusianske retro-rockere Go Go Berlin i landet, hvis hovedstad er indeholdt i deres navn. De får fem millioner tyskere som vidner, når de i aften deltager i tv-showet "Germanys Next Top Model" på Pro7 – et show, som topmodellen Heidi Klum står i spidsen for. Finalen finder dog ikke sted i Berlin, men i Köln.

Lige efter weekendens Spot Festival-koncert tog gruppen på Europa-turné og medvirkede i mandags i det tyske tv-show Circus Halligalli – sammen med blandt andre The Black Keys – og begejstrede programmets producer så meget, at han også ville have gruppen med i torsdagens "Germany's Next Top Model"-finale, som han også er producer for, fortæller Stefan Facius fra Heartbeat Management, Go Go Berlins management, til Spot Festivals presseafdeling.

– Så i går overtalte produceren Heidi Klum til at tage Go Go Berlin med i det store tv-show, smiler Stefan Facius. Og aldrig har et relativt ukendt dansk band optrådt i et tysk show af den størrelse, som han siger og tilføjer, at hele Tysklandseventyret startede på Spot Festival 2013, hvor gruppen gjorde et godt indtryk over for den tyske musikbranche.

Sjovt nok sagde Heidi Klum ifølge Stefan Facius for ni måneder siden nej tak til blandt andre Justin Timberlake, og tv-producerne har så, efter at have set Go Go Berlin i Circus HalliGalli, åbnet op for en ekstra plads til Go Go Berlin.

15.000 tilskuere og over fem millioner seere ser showet og dermed bandets optræden. Go Go Berlins debutalbum "New Gold" udkom i Tyskland for tre uger siden.

Se musikvideoen til Go Go Berlins "Darkness":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA